Wednesday, January 31, 2007

Asian vakavuudesta

Lauantai-iltana istuskelin parin seireeniaktiivin sekä ison joukon muita KY-aktiiveja kanssa Publixissa, vai mikä se nyt nykyään onkaan. Seireenijutut puhuttivat, kuten ne usein tapaavat tehdä, ja naureskeltiin hyvässä hengessä muistellen menneitä tapahtumia. Silloin joku seurueen miehistä tokaisi puolileikillään, että mitähän muut naisjärjestöt sanoisivat, jos näkisivät, miten me heitetään asioista läppää ja millä vakavuuden asteella me asioita tehdään.

Seireenien suunnitelmissa ja toiminnassa on kerhon perustamisesta lähtien ollut tärkeänä pointtina se, että pilke pidetään silmäkulmassa koko ajan. Eikö se totuus kuitenkin ole, että harvemmin maailma synkistelemällä paranee? En siis väitä, ettei asiamme olisi vakava, mutta ei sen ajamisen totista puuhaa tarvitse olla. *Pilk pilk* Ja mun mielestä seitsemän kuolemansynnin perään voisi surutta kahdeksanneksi lisätä itsensä liian vakavasti ottamisen muutenkin.

Sitten aina perinteiseen ”Seireenit mediassa”-nurkkaan! Tarkkaavaisimmat ovat jo varmasti huomanneet, että tämän päivän Hesarin välissä tulleessa Koulutusliitteessä mainitaan tuo opiskelijamaailman biletaivaan kirkkain tähti: Seireenien pikkujoulut! Maininta löytyy sivulta 17 ja kiitokset tästä lähtevät suuntaan Ville H., 2. vuosikurssi. Niin sitä pitää.

Eipä tässä tällä kertaa taas muuta, nähdään kokouksessa 7.2. klo 16-18 (Johto Café). Ja tuokaa niitä paitoja!

-minna

4 comments:

Anonymous said...

Ihana Ville!! Ja kiitokset vielä kerran bileiden tanssijapojille. Oli hätkähdyttävää liikehdintää!! :)

Anonymous said...

lisää kuvia!! joo!

Anonymous said...

Hehe, mulla ei oo kauheesti kuvia, mut yritetään haalia kasaan lisää. Pahimpaan puutteeseen käykää muistelemassa menneitä vaikka KUJ:n kuvagalleriassa, sieltä löytyy gaalakuvia.

Kata said...

Mulla muuten on kuvia pikkujouluista. Mutta niiden kuvien kohde on aika yksipuolinen ;) Saapi pyytää toimittamaan toivomaanne osoitteeseen!