Monday, January 22, 2007

Seireenit on täällä...

...eli Internetissä. Tänään kokouksessa päätettiin pistää kertaheitolla pistää kerhon viestintä uusiksi ja alkaa kertoa kuulumisia ja suunnitelmia blogimuodossa. On se vaan hienoa tämä nykyaika. Kokousväkeä lainaten: "Hip-hip-huraa!" Tiedottaminen jatkuu tietenkin myös Punakulmassa, mutta tänne pistetään tekstin lisäksi kuvaa. Ja enemmän tekstiä.

Vuosi 2007 pyörähti tänään Seireenien kohdalla virallisesti käyntiin, kun uusi johtoryhmä kokousti ensimmäisen kerran. Kokouksessa oli paikalla kiitettävästi myös muita seireenejä. Uskaltautuipa paikalle myös KY:n hallituksen sopo-mies Pekka. Suunniteltiin bloggaamisen lisäksi keväälle monia tapahtumia, tässä joitain alustavia tapahtuma-aikoja. Virallinen pöytäkirja tulee myöhemmin listille.
  • 7.2. 16-18 Seuraava kokous Johto Caféssa. Kaikki, jotka haluavat Seireeni-paidan, voivat toimittaa tänne vapaavalintaisen mustan (T-)paidan.
  • 12.2. klo 20 (mahdollisesti vähän aikaisemmin) Hengaillaan ja katsotaan yhdessä Täydelliset naiset. Paikkana KY:n Sauna. Nyyttärit ja OPM.
  • Naistenpäivä KY:llä näillä näkymin 13.3. päiväsaikaan 12-16. Ohjelmistossa kauneutta ja terveyttä tuote-esittelyiden, tietoiskujen ja kaunistautumisen sekä rentoutumisen muodossa. Aikaisemmin tilaisuudessa on katseltu Sinkkuelämää. Tänä vuonna järjestämme lähempänä tapahtumaa äänestyksen TV-ohjelmasta täällä blogissa. (Interaktiivisuutta - jihuu!)
  • Seminaari mahdollisesti teemalla "Naisten uravalintoja" mahdollisesti 18.4. mahdollisesti KY:llä. Työstetään ja informoidaan kun tiedetään varmemmin. Ideoita on kyllä paljon.

Sivuhuomautuksena: Speksi hankaloittaa asioita niiiin paljon. Speksiläisille ei käy helmi-maaliskuussa juuri mitkään arki-illat ja ei-speksiläiset ei jaksa speksiläppää. Noh, ehkä se on sen arvoista. Kyllä se on :)

Pistetään tänne muuten mahdollisimman pian kuvia menneistä tapahtumista. Esim. 2006 pikkujouluista, että pääsette kaikki tarkastamaan, mitä siellä tulikaan tehtyä. Ehkä pistetään myös 2005 pikkujouluista - ei sitä koskaan tiedä! Jätän teidät jännittämään - diu diu diu diu (=Tappajahai-jännitysmusiikkia)...

Hyvää yötä kaikki, palaan Oz:n pariin.

Minna, viestintäjohtajatar

5 comments:

Anonymous said...

OOoooo! Hienoa, blogi on omiaan lisäämään Seireenien yhteisöllisyyttä. Way to go uusi hallitus!

Anonymous said...

Tästä tuli tosi hieno!!! Hyvä Minna! Eiks se ollu sinä jonka tän teki. Ulkoasu on just oikeenlainen, pinkki mut silti tosi asiallinen. :) Jee!! Hyvä me!!

Anonymous said...

No blogspot tekee tämän kaiken niin helpoksi. Eniten lienee kiittäminen idean äitiä Johannaa.

Anonymous said...

Upeaa, mahtavaa!! Jälleen parasta piiitkään aikaan. Hyvä Seireenit!
Esiäidit ovat teistä niin ylpeitä! :)

Niina said...

Loistavaa toimintaa tosiaan!
Nyt voi seurata Seireenien toimintaa myös maailmalla..

Sivukommenttina, suosittelen Seireeneitä laajentamaan toimintaansa myös esim. Etelä-Amerikkaan. Täällä Meksikossa kokee tosiaan olevansa "machismon" keskellä, vaikka toisaalta välillä onkin mukavaa että naisille avataan ovi.

Terkut!