Wednesday, January 24, 2007

Blast from the Past

Katsokaa mitä löysin! Pari kuvaa Seireenien ekasta ikinä infoillasta syksyllä 2005. KY:n saunalla oli silloin ehkä vajaa puolet viime infoillan osallistujaähkystä, mutta me oltiin ihan fileissä, kun oltiin pelätty, ettei kukaan tuu. Mutta tietenkin porukkaa tuli, ei Seireenien laulua voi vastustaa...

Kolmantena vasemmalta Johanna, nykyinen puheenjohtajatar. Täysin tietämättömänä tulevaisuudesta hän saapui paikalle.

Ensimmäisenä oikealta yksi pelokas Riku, vuoden 2006 Odysseus. Täysin tietämättömänä tulevaisuudesta hän saapui paikalle.

On muuten kivaa huomata, että tasa-arvoasiat puhuttavat KY:n foorumeilla muitakin tahoja kuin Seireenejä. Oli myös mukavaa lukea, että StratMarkin järjestäjät olivat aidosti pohtineet tasa-arvonäkökulmaa seminaaria valmistellessaan. Tällainen aina muistuttaa siitä, että nämä asiat ovat oikeasti vakavia ja tärkeää pitää mielessä.

No niin, siinä oli tämän päivän tarina. Alkuun kevennys ja loppuun tärkeä opetus. Ensi kertaan, tytöt ja pojat! Ja siihen asti - Kaikki mukaan! - On mulla muodot seireenin, daa dirlan dirlan daa...

-minna taas

2 comments:

Anonymous said...

Hih, lisää kuvia männävuosilta pliide! Ja toi kuva ekan vuoden infoillasta ei jaa yhtään oikeutta sille et huone oli silloinkin aivan tupaten täynnä.

Siihen naiset työelämässä -seminaariin vois ottaa esimerkiksi sellaisen näkökulman, et millaisiin asioihin naiset itse kompastuu työelämässä. Useinhan ongelmien takana on myös se, et naiset alkaa itse omalla käytöksellään toteuttaa työelämän ennakkoluuloja. Kyllä muutos lähtee naisista itsestään - ja tämän vuoksi tarvittais neuvoja siihen, kuinka itse voi toimia välttääkseen kolauttamasta päätä lasikattoon.

Anonymous said...

Hiphiphooray!

Seireenien nimi on saanut uusiokäyttöä eräässä KY:n foorumeiden keskustelussa: http://www.kypalvelu.fi/forums//viewtopic.php?t=5010&postdays=0&postorder=asc&start=30. Arvon nimimerkki Keke käyttää siellä termiä "ääriseireeni" :D Ihan mahtavaa.

Vai onko?

Mehän olemme seireenejä, emme ääriseireenejä...

Boogie-henkistä perjantaita toivotellen

Kata