Friday, January 26, 2007

Heipä hei arvon Seireenit!

Tervehdys kaikille näin puheenjohtajattaeren ominaisuudessa, julistan Seireenikauden 07 avatuksi :)

Näin alkuun haluaisin tähdentää, että kaikki uudet ja vanhat ovat enemmän kuin tervetulleita meidän kokouksiin ideoimaan tai komppaamaan. Ei ole mitään oikeaa aikaa tulla ekaa kertaa mukaan, kaikki käy! Lupaamme toivottaa tulijat tervetulleeksi, ja kertoa missä mennään, niin että uudetkin pääsevät mukaan. Katsokaa, meidän kokouksissa on näin kivaa!

Julia iloissaan vuosikokouksessa (Joulu 06)
Seireenitoiminta on monessa mielessä ihan parasta (luonnollisesti, koska se on aina tekijöidensä näköistä), ja mielestäni yksi ehdottoman ylevä aate on pyrkimys edistää meidän naiskylterien verkostoitumista. Mitä verkostoituminen on? No ainakin sitä, että tutustutaan toisiimme, jotta voimme jatkossa toimia yhdessä ja olla toisillemme iloksi ja kenties jopa hyödyksi.
Siispä tänä vuonna ollaankin järjestämässä pari kertaa lukukaudessa hengailuiltoja, joissa ideana on kokoontuminen hyvässä seurassa, ilman sen kummempaa agendaa. Eka hengailuilta on maanantaina 12. Helmikuuta klo 20 Saunaillan muodossa. Mä ainakin aion ihan oikeasti mennä saunaan, joten pyyhe käsilaukkuun muillekin halukkaille! Seuraavalla kerralla voidaan tehdä jotain muuta, onko ideoita?
Seireenilaulun laulantaa pikkujouluissa (Joulu 05)

Tää kuva nyt vaan oli kiva, siksi laitoin, plus että "Kuvat on kuitenki ihmisten mielestä maailman mielenkiintosin asia." -Minna Martikainen

Lassi Mursumessujen Seireenirastilla, Salla valvoo (Syys 06)

Kiitokset Minnalle Seireeniblogin perustamisesta! Ottakaa ihmeessä osaa ja "kommentoikaa", niin siistiä että moni on jo niin tehnytkin! Olisi kyllä valtavan hauskaa nähdä, kuka milloinkin kirjoittaa, eli jos vaan uskallus riittää, niin laittakaa nimenne "kommentin" päätteeksi!

Nähdään pian!
Terveisin Johanna, puheenjohtajatar 07

2 comments:

Anonymous said...

Arvon kaunottaret,

ilolla tervehdin Seireenien omaa blogia ja huudan sille ”Hip-hip-huraa!”. Te ootte nyt niin valmistautuneet KY:n viestintäuudistukseen.

Kovasti yritän tulla seuraavaan kokoukseen, sitä odotellessa toivoisin vielä lisää kuvia blogiin!

*Ody*

Anonymous said...

huomatkaa muuten lassin suorasukainen tarttuminen sallan tissiin. ja meni heti paikoilleen. oli tainnut harjoitella ;)?