Sunday, January 28, 2007

Moikkis Seireeni-sisarkuntamme!

Uudessa tj:n roolissa ajattelin, että ois mullakin pari hassuu fotoa meidän uutukaiseen blogiimme lisätä ja vähän kertoo tarinoita niiden takaa eli millasta on ollut valmistella meidän tapahtumia.

Yks viime syksyn hiteistä oli totta kai meidän järjestämä HyväntekeväisyysGaala!!!! Oli ihan mahtavaa eikä kukaan voinu ikinä uskoo et onnistuu niin hyvin!!! Kiitos tytöt! (Annoin itseni nyt tytötellä teitä mutta ehkä annatte anteeks..) Saatiin tosi hyvää palautetta illasta ja meiltä toivottiin lisää vastaavia tapahtumia KY:lle.

Eli kyseessähän oli etkot KYL-kuntikselle, ja gaalan ohjelmassa oli pari puheenvuoroa tärkeästä jutusta eli hyväntekeväisyydesta ja esim. siitä miten meidän koulutuksella voi päätyä tekemään niitä hommia. Lotta Backlund saatiin juontamaan, Odysseus'06 soittamaan letkeitä levyjä (kiitos!) ja saatiin aikaseks varteenotettava (no okei, tosi hiano!!) muotinäytös, jossa esiteltiin nuoria suomalaisia suunnittelijoita. Kaiken kruunas tajuttoman hyvin onnistunut huutokauppa, johon saatiin huudettavaks useita ravintola-illallisia ja melkosen bling bling baari-iltoja! Ilta oli supa hauska kaiken kaikkiaan ja Seireeni-hallitus'07 ottaa uusiksi tämän kaiken tavalla tai toisella! Oottakaa vaan, ja Tervetuloa mukaan. (Prkl, luulin et mul oli miljoona hyvää kuvaa siltä illalta mut ne olikin kaikki otettu mun kaverin kameral, ja eihän mulla niitä ollutkaan... Tsori. Aina ei voi onnistuu. )

Uus yritys:
Seuraava järkkäämämme ilta oli Seireeni-pikkujoulut, jossa syötiin ja etenkin juotiin hyvin, laulettiin ja seurattiin ah-niin-ihania ohjalmanumeroita. Kuvat kertoo paremmin..



Alotettiin siis ilta vuosikokousella, ja kuten kuvasta näkyy niin me osataan nauttii elämästä! Aina kannattaa vähän kilistellä kun on pienempikin aihe. Mut anyways, pikkujouluihin



Ruoka on oikeesti aina meidän jutuissa ekstra-hyvää :) Voi myös johtua siitä, että tykätään hyvästä ruoasta...paljon. Ja ai niin, haluttiin pitää pikkujoulut vähän hienompana tapauksena niin pukeuduttiin pikku-mustiin. Se vaan on NIIIIN paljon hienompaa ja siistimpää aina tällätä kunnolla. Trust me.



Kruunattiin tottakai uus Odysseus'07 Jorma Kaista!!! Huomatkaa ammattitaidolla tehdyt viitta, missinauha, rintamerkki ja kruunu. Ei mistään Tiimarista. Ja uudet KUJ:in pojat, jotka kiltisti tarjoili meille koko illan ja huolehti nestetasapainostamme, esitti tanssin. (!) Kiitokset pojille! Myös KYL:lin kvartetti kävi laulamassa, ja tytöt suli ihan kokonaan. Ja Riku alias Odysseus'06 piti puheen naiselle! Kiitos!




Oli viel ihan pakko laittaa kuva tästä ihanasta tiramisusta, mikä oli allekirjoittaneen ja parin muun Seireenin kontribuutio illan onnistumisella ja voi äiti, siitä tuli niiiiiin hyvää...vaikka itse sanonkin. :) Iltaan kuului viel myös kaikkia muita happeningejä, ja kyllä siellä tehtiin kaikkee muutakin kun syötiin. Näihin mun kuvavalintoihin saattoi vaikuttaa se, että vatsa kurnii ihan tajuttomasti ja kipasen ihan just kun vaan saan tän valmiiks jääkaapille!!!

Mut ilta oli onnistunut, kiitos kaikille mukana olleille! <3

Mun aivotoiminta lopettaa kohta toimintansa, enkä pysty enää muuta ajatteleen kun tota tiramisua, niin taitaa olla mun aika lopettaa tämä puheripuli.

Mut täällä näkyy ja kuuluu myöhemminkin!
Keep posted!

-elina, tj'07

2 comments:

Ricu Flair said...

Aiheeseen mitenkään liittymättä Emeritus-Odysseus postailee.

Top Billin´ rakastaa naisia. Tästä syystä jaamme myös parhaalle vastaukselle kysymykseen "Mikä on parasta tytölle?" tulevan keräilyharvinaisuuden "Rave On Girl"-paidan oheisessa osoitteessa:

http://pimpmycontent.blogspot.com/2007/01/top-billin-222007-kilpailu.html

T: Odysseus06

Anonymous said...

Laalalaa! Kai huomasitte, että Seireenit mainitaan Hesarin koulutus-liitteen sivulla 17 kun Ville Hallavo listaa syksyn bileitä. Fuck us - we are famous!