Monday, February 5, 2007

Lyhykäisesti

Hei,

Tässä tällä kertaa vaan lyhyt kertaus lähitulevaisuuden Seireeni-riennoista.

7.2. 16-18 Seuraava kokous Johto Caféssa. Kokous voi kestää toki vähemmänkin aikaa, mutta noiden kahden tunnin aikana paikalle voi myös tuoda mustan paitansa, johon haluaa Seireeni-logon painettavan. Kaikki, joilla ei paitaa vielä ole, tulkaa siis tänne! Ja toki saa tilata itselleen toisenkin paidan jos vanha on jo kulunut puhki. Ja vaikkei olisikaan.

12.2. klo 20 (aika nyt varmistunut) Hengaillaan ja katsotaan yhdessä Täydelliset naiset. Paikkana KY:n Sauna. Nyyttärit ja OPM. Ennen Täydellisiä naisia saunotaan, joten pyyhkeet mukaan myös. Ja muut pesuvälineet kans. Ei oo pakko saunoa, jos ei halua, me Seireenit ollaan suvaitsevaisia. Mutta ainakin puheenjohtajatar on luvannut saunaan mennä (paras mainospuhe tapahtumalle ikinä).

Eipä tässä muuta. Tän viikon Puniksessa ei oo meidän palstaa, koska viestintäjohtajatar sokaistui niin tästä uudesta viestintäkanavasta. Soosoo, on aika palata maan pinnalle. Lupaan kirjoittaa ensi viikon Punikseen. Sillä aikaa, kertokaa kavereillennekin, että täällä kannattaa käydä!

-minna

2 comments:

Anonymous said...

mitenkäs on mahdollista, että kaikki naiset tuntuvat olevan ilmeisen hyvänäköisiä?!?

onko teillä joku ulkoinen pääsyvaatimus, vai kuinka tällaiseen tilanteeseen on voitu joutua?

Seireenit said...

Hehe, ei pääsyvaatimuksia ole ollut muita kuin "naiseus tai naisenmielisyys". Joko kuvaajat on valkannu kohteensa hyvin tai sitten Seireeniys vaan saa sen sisäisen kauneuden pulpahtamaan pintaan.

Itse kannatan jälkimmäistä teoriaa. Kaikki Seireenit on hyvännäkösiä. Ja ihania. Ja fiksuja. Ja hauskoja. Ja [insert positive adjective here].