Monday, February 12, 2007

Jokanaisen muistilista

Moikkelimoi!

On muutama asia, joka kaikkien naisten ja naisenmielisten tulisi muistaa.

1. Sauna-/TV-/Nyyttäri-ilta tänään klo 20:00 KY:n saunalla. Puhdistaudutaan, syödään ja katsotaan Täydelliset naiset. Lisäksi sovitaan Seireenien seuraavan kokouksen ajankohta. Tervetuloa. Luvassa letkeyttä ja hyvää seuraa. Käykää katsomassa edellisen viestin Comments-osasta, mitä muut on tuomassa, ettei mee pahasti päällekkäin.

2. Paidat! Jos sulla ei vielä ole Seireeni-paitaa, tuo vapaavalintainen musta paita tänään saunalle tai ota yhteyttä puheenjohtajatar Johanna Kajosaareen. Paitaa saa käyttää ihan kuka vaan, ei ole rajattu vain jollekin tietylle joukkiolle. Tunnustetaan väriä!

3. Speksispeksispeksi! Aika monta Seireenitärtä on puuhaamassa Pomo sapiens -speksin parissa, käykää kaikki nauttimassa työn hedelmistä! Ensi-ilta on tänä perjantaina 16.2. ja viimeinen Helsingin esitys 28.2. Lisätiedot, lipunmyynnit ja pienet spoilerit löytyy KY-speksin sivuilta. Keksikää jotain hyviä naisellisia omstartteja, mitä voi sitten joukolla huudella pahoihin paikkoihin. Tai hyviin. Tuokaa mukaan kaikki muutkin hyvät tyypit. Tai pahat.

Hmmm, kaikki Seireenit, jotka ootte tulossa vuosijuhliin, vois miettiä sinne jotain yhteistä rondevuuta. Tai yhteiskuvaa. Tai miestenvessan valloitusoperaatiota... Ehdotukset kommentteihin!

Ensi kertaan,
Minna

5 comments:

Anonymous said...

yhteiskuva miesten vessassa?

dd

minna said...

Loistava ehdotus! Kellon lyödessä kahtatoista kajahtaa kenties Seireenilaulu ilmoille Fiskiksen miestenvessassa salamavalojen välkkeessä...

Muitakin ideoita otetaan vastaan :)

Anonymous said...

Mä haluan yhteisen Seireeni-kuvan ja konferenssin miesten vessassa! Täytyy sopia jokin aika molempiin, jotta osataan olla valmiudessa kaikki.

Anonymous said...

Meitsi ainakin ilmoittautuu yhteiskuvaan ja konferenssiin! Tuon ainakin kameran!

-elina

Anonymous said...

Mäkin on mukana juonessa! Vessaan siis!

Hei pitäiskö Seireenien laulun sanat postata tänne blogiin, niin jokainen voisi harjoitella kotona. Osais sit laulaa lurittaa suvereenisti siellä miesten vessassa.