Saturday, March 3, 2007

Varaslähtö naistenpäivään

Ensi viikon torstaina siis vietetään naistenpäivää. Joka päivähän tietysti on naistenpäivä, mutta tämä yksi erityinen, kalenteristakin löytyvä päivä, tuo tietysti jotain erityispiirteitä muihin päiviin verrattuna. (=eli luo paineita poikaystäville & antaa lisäsyitä tehdä kaikkea kivaa muiden naisten kanssa sekä hemmotella itseään). Löysin tällaisen hauskan vitsin Valitut Palat-lehdestä, joka minusta sopii nyt erityisen hyvin meidän Seireenien teemaan:

Kolme kaverusta on kalassa, kun yhden koukkuun tarttuu merenneito. Neito lupaa täyttää jokaisen miehen toivomuksen, jos he päästävät hänet menemään. "Kiinni veti", ensimmäinen mies sanoo. "Tee minusta kaksi kertaa fiksumpi." Samassa mies alkaa suoltaa ulkoa Seitsemää Veljestä.
"Vau!" toinen kaveri henkäisee. "Kolminkertaista minun älykkyyteni." Heti, kun hän on esittänyt toiveen, hän lakaa ladella Einsteinin suhteellisuusteorian kaavoja.
"Uskomatona!" kolmas kalamies kiljahtaa. "Viisinkertaista älykkyyteni."
"Oletko varma?" merenneito kysyy. "Saattaa nimittäin olla, että et pidä lopputuloksesta."
"Olen varma. Tee kuten toivoin!" mies sanoo. Ja puff! - hänestä tulee nainen!

Minulla on ensi keskiviikko kokousta kokouksen perään ja sitten vielä tanssit klo 19-20, joten saatan vain ehtiä nopeasti piipahtamaan kokouksessa. Mutta minulle voi sitten nakittaa jotain juttuja s-postin välityksellä. ;)

Mahdollisesta tenttiahdistuksesta huolimatta, rentouttavaa viikonloppua!

Heidi, tapahtumajohtajatar

No comments: