Wednesday, March 21, 2007

On kevät...

Moikkis taas,

Naistenpäivästä onkin kulunut jo pitkä tovi, Elina lupasi postata tänne kuvia ja tunnelmia. Varsinkin varmaan yllätysesiintyjänä toimineen Speksin miehet -kokoonpanon uudelleenfilmatisointi Pomo sapiensin kahvilakohtauksesta kiinnostaa teitä, jotka sen missasitte. Voi sitä kauneutta, kun pojat herkän musiikin tahtiin teki piruetteja ja "maassamakuu+jaloilla ilmaanpotkiminen" -liikkeitä. Ja toivottavasti joku otti kuvia niistä kakuistakin. Nam ja mums.

Eilen oli taas Seireenien kokous, jossa pohdittiin tulevaa. Naistenpäivän ideariihikartonki poiki meille monta konkreettista toimintaideaa, joita vanhojen ohella nyt aletaan kehitellä. Mukana ainakin Ylpeys ja ennakkoluulo -iltaa, puistojumppaan osallistumista ja tyyliaiheista toimintaa. Ja tietenkin jo pitkään pohdinnan alla ollut huhtiseminaari lähestyy kovaa vauhtia.

Kokouksen pöytäkirja on jo lähtenyt listille. Jos et sitä saanut tai et vielä jostain syystä ole Seireeni-listillä, pistä mailia mulle osoitteeseen k72585@. Sieltä sitä saa. Seuraavan kokouksen ajankohta on toistaiseksi vielä auki, mutta ilmoitellaan siitäkin sitten täällä ja listillä ja Puniksessakin toki, jos se sinne ehtii.

Eipä tässä muuta!

Vielä vähän speksipöllyissä,
Minna

No comments: