Saturday, May 5, 2007

Piknik muuttaa!

Oi, olipas eilen Mr. Darcya kerrakseen. Huokailtiin oikein urakalla. Ja myös, en muistanut, että sarjan pienieleinen ja varautunut brittihuumori on niin hulvatonta. Ja voi sitä Mr. Darcya. Ja Bennettien vanhin tytär Jane näyttää sarjassa ihan Elijah Woodilta. Ja ne tytöt kyllä osaa hengittää näkyvästi. Ja aaaaaah, Mr. Darcy. Ja Elizabeth hyväksyttäisiin Seireeniksi minä hetkenä tahansa. Tervetuloa joukkoomme Lizzy. Ainakin Johanna taisi ottaa eilen kuvia, joten ehkäpä niitä nähdään täälläkin. Osallistujia oli erittäin kiitettävästi ja kurkkuvoileivät ja muut herkut menivät kaupaksi. Kiitos järjestäjille!

Muistakaa kaikki Massiivipiknik sunnuntaina 27.5. klo 14! Vaihdetaan sittenkin paikkaa. alunperin piti tavata Kaivopuistossa, mutta nyt siirretään tapahtuma lähemmäksi kotikenttää. Tavataan siis tuolloin Väiskin kentän viereisellä puistoalueella. Omat viltit ja ruoat mukaan. Tervetulleita ovat ihan kaikki kerhot, jaostot, valiokunnat, työryhmät, edaattorit, sihteerit, hallitukset, projektiryhmät, speksiläiset, siskot, veljet ja koirat. Ihan kaikki muutkin saavat tulla. Mitä enempi, sitä iloisampi. Kerhoja informoidaan tapahtumasta sähköpostihaasteen muodossa lähiaikoina, stay tuned.

-Minna

7 comments:

Ricu Flair said...

Itse toivon, ettei koiria tulisi ihan levottoman paljon.

T: Koirapelkoinen Odysseus 06

Oheen vielä seireenihenkinen ajatelma, johon satuin törmäämään tänään:

Gloria Steinem: "In my heart, I think a woman has two choices: Either she's a feminist or a masochist."

Tianyi Pan said...

Korjatkaa muuten tuolla kywebin sivulla näkyvä paikka kanssa!

minna said...

Thanks for the vinks, pistin viestiä tiedotukseen.

Anonymous said...

huu, lisää mieskommentteja! siistiä..

Anonymous said...

Ky:n tapahtumakalenterissa lukee vieläkin se Kaivari. Ei tosin enää siinä paikan kohdalla vaan lopputekstissä. Kuka muuttaa noita?

Anonymous said...

kiitos piknikistä: niin paljon ihmisiä, niin hyvä sää!

Seireenit said...

Oli kyllä meininki kohdallaan. Kaikki piknikkuvat tervetulleita blogiin, ilmianna itsesi jos sellaisia hallussasi on!